Τμήμα Τουριστικών Σπουδών

tourism img praktiki

Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης του Τμήματος Τουριστικών Σπουδών

http://tourism.unipi.gr/

Επιστημονικά Υπεύθυνη Πρακτικής Άσκησης: Επ. Καθηγήτρια Χρύσα Αγαπητού

Στοιχεία Επικοινωνίας

τηλ: 210 4142705

email: praktiki@unipi.gr

 

 

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

«ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ»

ΣΧΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ & ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

 

26 Μαρτίου 2024

 

Λόγω διαθεσιμότητας θέσεων για Πρακτική Άσκηση στο Τμήμα Τουριστικών Σπουδών, παρακαλούνται οι φοιτητές του 8ου εξαμήνου και 6ου εξαμήνου οι οποίοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης (διάρκειας 3 μηνών μέσω ΕΣΠΑ) που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα Μαΐου – Σεπτεμβρίου 2023, να καταχωρήσουν την αίτησή τους έως και τις 31 Μαρτίου 2024 στο E-PRAKTIKI, στη διεύθυνση https://praktiki.unipi.gr/e-praktiki/pa_index (επιλέγετε ΦΟΙΤΗΤΕΣ και μετά ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ), συνοδευόμενη από:

  • Βιογραφικό σημείωμα και
  • Αποδεικτικά ΑΜΚΑ, ΑΦΜ

Η αναλυτική βαθμολογία δεν χρειάζεται.

 

Η επιλογή των φοιτητών (35 άτομα για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024) γίνεται με βάση τα παρακάτω κριτήρια:

  1. Μέσος Όρος (Μ.Ο.) βαθμολογίας μαθημάτων που έχουν περάσει ως και την εξεταστική περίοδο του Σεπτεμβρίου του προηγούμενου ακαδημαϊκού έτους
  2. Συντελεστής Ολοκλήρωσης Μαθημάτων (Σ.Ο.Μ.) με μέγιστο τη μονάδα (1), που είναι το κλάσμα του αριθμού μαθημάτων (Α.Μ) στα οποία έχουν εξεταστεί επιτυχώς ως και την εξεταστική περίοδο του Σεπτεμβρίου του προηγούμενου ακαδημαϊκού έτους, διαιρούμενο με το συνολικό αριθμό μαθημάτων (Σ.Α.Μ)
  • που απαιτείται για τη λήψη πτυχίου - για ΠΑ σε εξάμηνο μεγαλύτερο του 8ου
  • έως το προηγούμενο ολοκληρωμένο ακαδημαϊκό έτος - για ΠΑ σε εξάμηνο μικρότερο ή ίσο του 8ου

και την παρακάτω φόρμουλα:

Σ = 0,6 x Μ.Ο. + 4 x Σ.O.M.

 

Για κάθε φοιτητή προκύπτει ένα τελικό αποτέλεσμα, το οποίο παρουσιάζεται σε προσωρινή λίστα κατάταξης επιτυχόντων – επιλαχόντων. Εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ανάρτηση των αποτελεσμάτων παρέχεται δικαίωμα ένστασης. Μετά την παρέλευση των 3 ημερών οριστικοποιούνται τα αποτελέσματα.

 

Οι φοιτητές οι οποίοι θα επιλεγούν θα πρέπει να δηλώσουν υποχρεωτικά το μάθημα της πρακτικής άσκησης στο εαρινό εξάμηνο.

 

Για οποιαδήποτε σχετική πληροφορία, παρακαλώ επικοινωνήστε με το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή στο 210 4142705.

Για θέματα τεχνικής υποστήριξης, παρακαλώ επικοινωνήστε με το Helpdesk της Πρακτικής Άσκησης στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή στο 210 4142532.

 

 

Επ. Καθηγήτρια Κρίστη Αγαπητού

Επιστημονική Υπεύθυνη Πρακτικής Άσκησης

Τμήματος Τουριστικών Σπουδών